Bee Doc

Sammanfattning av Cryptocurrency News Roundup den 7 september 2020

8. September 2020 // von admin

Det var bara en tidsfråga tills kryptobörs tungvikter introducerade sina egna lösningar tillsammans med den växande marknaden för decentraliserad finansiering ( DeFi ).

Huobi, till exempel, skapade ett prejudikat genom att avslöja sina planer på att gå med i avkastningsodlingsmanien tidigare i augusti.

Nu är det Binances tur att följa efter, om än från en annan startpunkt jämfört med dess Singapore-baserade kamrat

Börsen tillkännagav söndagen lanseringen av en ny plattform med namnet Launchpool som gör det möjligt för användare att odla nya tillgångar. Det kommer att starta förfarandena med Bella-protokollet, ett inledande erbjudande som laddas med automatisering och design med ett klick för att locka nya DeFi-användare.

Som en bonus kommer användare på plattformen också att ha rätt till subventionerade gasavgifter. Mer om det och andra stora berättelser från dagen i måndagsutgåvan av Bitcoin Lifestyle kryptovaluta nyhetsomgång:

Binance ‚Bringar DeFi Experience‘ med New Yield Farming Platform

Binance gjorde officiellt en fullfjädrad inträde i sfären av DeFi på söndag genom att rulla ut en ny plattform med namnet Launchpool. Det inledande projektet för Launchpool blir Bella-protokollet.

Genom att delta i Launchpool kommer användare att kunna spela BNB-, BUSD- eller ARPA-tokens i separata pooler för att odla $ BEL-tokens under 30 dagar. Detta börjar den 9 september 2020 klockan 00:00 (UTC) och Binance listar därefter $ BEL-token kl 06:00 (UTC) den 16 september 2020.

Reaktionen på nyheterna var blandad. En Twitter-användare svarade

Om Binance ska tas på allvar, måste det vara rent om hur det listade SUSHI, hur mycket det gjorde i avgifter och marginaler, och hur mycket dess handelslag gjorde vadslagning mot sina kunder.

Bitcoin klarar att hålla över 10 000 dollar, men är korrigeringen klar?

Bitcoin-priset sjönk avsevärt förra veckan, vilket skapade en baisseartad ljusstake och stängde -12,30%. Priset har sjunkit tillbaka till supportområdet på 10 100 $, som tidigare fungerat som ett motstånd mellan september 2019 och juli 2020.

Nivån är också mycket nära den långsiktiga fallande motståndslinjen som priset hade brutit ut från det senaste juli.

Tekniska indikatorer är lutande. MACD har gett en baisseartad reverseringssignal och den stokastiska RSI håller på att generera ett baisseartat kors.

XRP brottas med stöd i hopp om en återföring

Det dagliga diagrammet visar att förutom att vara i ett supportområde har priset också funnit stöd vid det 200-dagars glidande genomsnittet (MA). Samma MA har tidigare fungerat som motstånd före breakout.

Även om tekniska indikatorer inte bekräftar en vändning visar de att marknaden är extremt översåld och på den lägsta nivån sedan marskraschen.

På lägre tidsramar som sex timmar är det redan betydande hausseartad divergens i både RSI och MACD, medan den stokastiska RSI har gjort ett hausseartat kors.

Kommentare sind geschlossen.