Bee Doc

Ripple CEO Brad Garlinghouse Op Bitcoin en XRP – „Institutionele Beleggersrente is aan het stijgen“

23. Dezember 2020 // von admin

De crypto-markt is de laatste tijd snel gegroeid, met topcryptocurrencies als bitcoin en etherisch ei die nieuwe prestaties leveren. In lijn daarmee bevestigt Ripple CEO Brad Garlinghouse de voor de hand liggende waarheid dat de belangstelling van institutionele beleggers voor cryptocurrencies toeneemt.

Hij noemt Bitcoin Era een echte waardeketen en een hedge tegen inflatie. Hij verheerlijkt ook XRP en zegt dat de snelheid, de kosten en de schaalbaarheid het een nuttige betaalmethode maken.

Crypto On The Rise als instellingen kiezen voor rente

Brad Garlinghouse lijkt blij te zijn met de huidige gebeurtenissen op de crypto-markt. In een recente tweet bevestigt Brad dat de interesse van institutionele beleggers in cryptokringen omhoogschiet, omdat ze het nu zien als nutsbedrijven die van toepassing kunnen zijn op de echte wereld.

Brad heeft in het verleden meermaals bitcoin gespijkerd, maar ziet BTC nu als een solide waardeketen die uiterst nuttig is om zich in te dekken tegen de inflatie.

Hij ging verder om XRP te prijzen, waarbij hij opmerkte dat het snel is als het gebruikt wordt in transacties, zeer schaalbaar is en relatief goedkoop is om als betaalmiddel te dienen.

Garlinghouse besloot met een oproep aan de toezichthouders om de mogelijkheden van deze technologieën te erkennen en een gelijk speelveld te creëren voor de deelnemers in de industrie.

Ripple Exit From The U.S. To Boost XRP’s Use

Op dit moment lijkt Ripple te worden geconfronteerd met enkele adoptiehindernissen. Het bedrijf is van mening dat dit probleem het gevolg is van een onzeker regelgevend kader in de VS.

Het oplossen van dit probleem, Brad Garlinghoue bekijkt het verplaatsen naar het Verenigd Koninkrijk. Hij zegt dat deze stap voordelig zal zijn voor het bedrijf aangezien het gebied een duidelijker regelgevend kader lijkt te hebben dan dat van de VS.

Zoals velen geloven, kan deze beweging de goedkeuring van het financià „le product van Ripple drastisch verbeteren terwijl ook het hebben van een positieve invloed op de waarde van het muntstuk XRP.

Kommentare sind geschlossen.